Benvingut al bloc.
Passa i fes-hi una ullada. No tens gaire cosa a perdre, tret del temps.

divendres, 20 de maig del 2011

Assemblea Nacional de Catalunya

Sóc un més d'entre els que vam participar en la organització de la Consulta sobre la Independència, dins de Llinars del Vallès Decideix.

Tots som conscients de la força d'aquest moviment civil, que ha representat una autèntica revolució arreu de Catalunya.
El que hem estat capaços de fer sumant les nostres forces, cadascú aportant les seves capacitats, ha estat immens.

D'ençà fins ara, hem viscut moments molt engrescadors, com la manifestació del 10 de juliol o l'èxit de la Consulta del 10A a Barcelona. Moments que reforcen el sentiment que quan treballem junts, ho podem tot.

Però en aquest temps també hem après una lliçó.
Els partits polítics i les institucions que ens representen treballen per assolir els objectius dels seus programes, entre d'altres en alguns casos la independència del nostre país, però cap d'ells per separat no pot acollir dins seu a tots els que desitgem la independència, ni a tots aquells que ens han d'acompanyar i encara no n'estan del tot convençuts.

Cap partit polític no pot limitar el seu programa exclusivament a allò que ens uneix a tots. És lògic.

Calia trobar una altra manera de fer, on tots ens hi poguéssim sentir còmodes.

El passat dia 30 d'abril, alguns de nosaltres vam assistir a la Conferència Nacional del Sobiranisme, on es va aprovar el Manifest i el Full de Ruta de l'Assemblea Nacional de Catalunya, després de votar-ne les esmenes i modificacions proposades.

Segurament n'haureu sentit a parlar. És un projecte al que s'han adherit personalitats com Lluís Llach, Víctor Alexandre, Heribert Barrera, Moisès Broggi, Alfred Bosch, Santiago Espot, Armand de Fluvià, Patrícia Gabancho, Elisenda Paluzie, Josep Planxart i Martori, Carles Móra, Miquel Sellarès o Isabel Clara-Simó entre molts d'altres (adjunto llista dels signants del manifest de suport, que podeu trobar també al web  http://www.assemblea.cat )
L'objectiu principal de l'Assemblea és assolir la independència de Catalunya, fora de la feina que ja fan els partits polítics, on tots els que hi siguem (independentment de si militem o no en cap de les forces polítiques) ho fem a títol personal i sense representar a ningú tret de nosaltres mateixos, amb el compromís explícit de que aquest moviment (l'Assemblea) no participarà en eleccions polítiques de qualsevol nivell.
Amb aquest objectiu, es va constituir no només un secretariat de 30 persones que han d'impulsar el moviment, sinó un Consell de 100 persones que vetllaran per que aquests principis es mantinguin.

I la feina que ens proposem fer és el següent: D'una banda hem de saber trobar-nos tots nosaltres per treballar en el que volem tots. D'altra banda, hem de aconseguir sumar a aquells que pensen com nosaltres però no han participat fins ara. I finalment, hem d'arribar a tots aquells que si bé no són obertament contraris a la independència de Catalunya, no en veuen els avantatges o tenen por del que pugui passar.
Si voleu participar-hi, el dissabte 4 de juny hi ha convocada a Granollers una trobada pels adherits i simpatitzants de la Assemblea Nacional de Catalunya de la comarca del Vallès Oriental, a les 11h al local de la CMAV , carrer Agustí Vinyamata 7-11 ( Darrera de l'hotel Europa - Es cobraran 3 euros per despeses del local).

dimarts, 17 de maig del 2011

Queda inaugurat aquest pantà

Avui he pres la decisió transcendental de crear el meu propi bloc.

No sóc gaire conscient de les conseqüències d'aquest acte solemne i pel que sembla, tampoc no m'importen gens.

Sóc tossut. I si m'he dit de fer un bloc, el faig.

De manera que, estimat i desconegut visitant, avui mateix, dia 17 de maig de 2011 DC, queda inaugurat aquest pantà.