Benvingut al bloc.
Passa i fes-hi una ullada. No tens gaire cosa a perdre, tret del temps.

dijous, 25 d’abril del 2013

Vull la independència de Catalunya



Avui he enviat el següent escrit al Molt Honorable President de la Generalitat de Catalunya, per mitjà del seu web



Us animo a fer el mateix.
Tenint en compte que cal posar les nostres dades i el DNI, aquest gest equival a expressar sense ambigüitats la nostra voluntat directament a qui pot donar el pas.
Jo he escrit en el camp "Assumpte: Vull la independència de Catalunya"


Molt Honorable President,

Com a ciutadà de Catalunya, estic cansat.
Estic cansat  de llevar-me cada matí i haver de defensar el que som, la llengua que parlem, la nostra identitat, la nostra manera de veure el món: cansat de no ser ciutadà d’un país normal.
Tenim un munt de preocupacions de tipus econòmic, laboral, social, familiar... com qualsevol altre ciutadà europeu.
Però, a més de tot això, els catalans hem de passar-nos el dia resistint les actuacions de l’estat del qual formem part. Un estat en el que no ens reconeixem. Un estat que inverteix els recursos generats amb el nostre treball i el nostre esforç en intentar que deixem de ser el que som.
Un estat on la nostra llengua no és important, perquè ja en parlem una altra i per tant no cal.
Un estat on una força política que és minoritària a casa nostra, pot desmuntar un sistema recolzat per la majoria, amplament representada en el Parlament, basant-se en lleis que no persegueixen el bé comú ni la convivència sinó la substitució d’una identitat per una altra. Un estat on els tribunals de justícia emeten sentències que contradiuen de manera conscient la voluntat expressada pels ciutadans de Catalunya en les diferents eleccions i referèndums.

Estic cansat, President.
Les energies que hem d’esmerçar cada dia en defensar-nos, vull utilitzar-les en construir un país millor.
Aquest escrit té com a objectiu demostrar que, si vostè dóna el pas, la majoria dels ciutadans de Catalunya el recolzarem.
Li demano que faci pública la data de la consulta sobre la Independència o que insti el Parlament a declarar unilateralment la independència de Catalunya.
Qualsevol de les dues vies provocarà que la Transició Nacional deixi de ser un afer intern de l’estat espanyol a ulls de la comunitat internacional, i passi a ser un assumpte de Dret Internacional.
Jo, el sota-signant, em comprometo a recolzar-lo i donar-li suport posant-me a la seva disposició per tal d’aixecar aquest país en allò que se m’encomani.
Pel futur de Catalunya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada